Infiintarea Fundatiei Comunitare Bucovina @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

113

Suma:

8,010 RON

Pagini fundraising

Îmi donez ziua de naștere

Imi donez ziua de nastere! De ce?În urma cu ceva timp, am cunoscut câţiva tineri care îşi dedică în fiecare zi timpul lor pentru un vis : Funda

500 RON Target
400 RON Suma
5 Donatii
80% Complete

Îmi donez ziua de naștere

Noroc cu omuleții ăștia faini că mi-am amintit că e ziua mea pe 8 decembrie. Mulțumesc frumos, e o plăcere în fiecare an să mi se "îngreunez

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Imi donez ziua de nastere

Pe 7 decembrie e ziua mea si anul asta mi-aș dori ca fiecare “La mulți ani!” să aibă și mai multă însemnătate. Îmi fac ziua de naștere c

1,000 RON Target
405 RON Suma
5 Donatii
40.5% Complete

Imi donez ziua de nastere

Pe 27 noiembrie este ziua mea.... anul acesta am hotărât să-mi donez ziua !!! De ce ? Pentru că acum câteva luni, am cunoscut câţiva tineri car

500 RON Target
1,835 RON Suma
17 Donatii
100% Complete