Îmi donez ziua de naștere

 

Vasile Bolohan Asociația Comunitara Bucovina

80% Complete
400 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Imi donez ziua de nastere! De ce?În urma cu ceva timp, am cunoscut câţiva tineri care îşi dedică în fiecare zi timpul lor pentru un vis : Fundaţia Comunitară Bucovina !!!

Un vis mareţ, un vis frumos ce se întamplă în Bucovina!!! Asadar prietenii mei dragi dacă nu ştiaţi ce cadou să-mi oferiţi, vă pot ajuta cu plăcere! Prin donaţii mici putem ÎMPREUNĂ să facem lucruri mari pentru BUCOVINA noastră, acest loc pe care îl numim cu emoţie ACASA!!!!

Toate “cadourile “ VOASTRE se vor aduna într-un cont de constituire a visului nostru FUNDATIA COMUNITARA BUCOVINA !!!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Dan Grigoras

100 RON
Succes in continuare !
10 Dec 2018

Eugen Ciornei

75 RON
10 Dec 2018
La mulți ani !!!! Felicitări pentru tot ceea ce faci !!!
10 Dec 2018
Felicitări, Bolohan Vasile! Și mulțumiri pentru faptul că ai fost unul dintre minunații oameni care au donat pentru a pune umărul la înființarea Fundației Comunitare Bucovina! Faptul că ai ales să îți donezi ziua de naștere în acest scop, este pentru noi o onoare și un exemplu pentru toți sucevenii! Mulțumim!
10 Dec 2018
Sa traiesti multi ani ,ca tare mult bine faci!!!!
10 Dec 2018