Infiintarea Fundatiei Comunitare Bucovina

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania. Născuți în Suceava, adoptați de co-munitate sau proaspăt mutați aici, toți credem că orașul are suficiente resurse pentru a construi un viitor stabil, prin sprijinirea oamenilor cu inițiativă și prin sprijinirea donațiilor. Fiecare dintre noi este implicat, într-o formă sau alta, în viața comunității și știm care sunt obstacolele și nevoile comunității. 

Conform Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii pentru a înfiinţa o fundaţie este nevoie de un patrimoniu  în valoare totală de cel puţin 100 de ori salariul minim brut pe economie, la data constituirii fundaţiei. Adică pentru a înfiinţa Fundaţia Comunitară Bucovina şi a derula proiectele pe care ni le propunem avem nevoie de un patrimoniu de 190 000 de mii de lei. Din aceştia, minim 95 000 vor fi strânşi prin donaţii, sponsorizări şi evenimente de grupul de iniţiativă, iar restul de 95 000 vor fi primiţi de la ARC - Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, prin proiectul de extindere al reţelei de Fundaţii Comunitare. 

Ne propunem să dezvoltăm filantropia, iniţiativa şi spiritul comunitar, oferind sprijin financiar pentru proiecte locale din diverse domenii.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

51

Suma:

2,985 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Infiintarea Fundatiei Comunitare Bucovina

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

2,985 RON

Suma:

1

Galantomi:
51 Donatii

Pagini fundraising

Îmi donez ziua de naștere

Poate ai ajuns in zona Bucovinei, poate nu ai ajuns (daca nu, ce mai astepti?), dar sigur ai auzit cat e de frumos. Sa stiti ca si oamenii sunt la fel

2,000 RON Target
1,360 RON Suma
29 Donatii
68% Complete