Imi donez ziua de nastere

 

Cristina Iacob Asociația Comunitara Bucovina

100% Complete
1,025 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații

Salut!!! Ma cunosti in viata privată sau doar in spațiul virtual! In Suceava au început sa se întâmple minuni...și eu cred in minuni pentru ca fizic sunt una din ele ... ( cei care ma cunosc știu de ce) Se apropie cu pași repezi ziua mea...și anul acesta mi-am dat seama ca nu îmi doresc nici un cadou fizic de la nimeni...anul asta îmi doresc magie și sa pot împărtăși cu cei care au nevoie de magia mea!!!

Stau in Suceava de 10 ani...nu îl pot declara încă orașul meu preferat...dar văd ca pe zice trece e un oraș in care magia e posibila ... și magia se face prin oameni...asa ca am decis anul acesta sa îmi donez ziua de nastere... Mi-am dat seama ca nu știu sa primesc cadouri dar cine vrea poate face un gest frumos pt mine ... făcând o donație ...pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina...căci magia începe din noi prin noi... Va mulțumesc!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La multi ani minunati, suflet frumos!
22 Dec 2019

Denis Ana Maria Adomnitei

50 RON
La mulți ani!
22 Dec 2019

raluca si andrei

150 RON
La multi ani frumosi si cu multe fapte bune. te pupam
20 Dec 2019
Din inimă pt o cauză bună... și pt Magie!!!!
18 Dec 2019
La mulți ani, suflet bun!! Te îmbrățișez cu mult drag și prețuire!
18 Dec 2019
100 RON
La multi ani fericiti si frumosi, suflet drag!
18 Dec 2019
Cristina, la mulți ani, om frumos!
30 Nov 2019
29 Nov 2019
La multi ani, Minune!
29 Nov 2019