Alerg pentru infiintarea unei Fundatii Comunitare in Suceava

 

Mihai Tudorica Asociația Comunitara Bucovina

22% Complete
220 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Fundatiile comunitare sunt instrumente care lucreaza la nivel local pentru o societate civila activa si sanatoasa.

Alerg pentru infiintarea unei Fundatii Comunitare in Suceava, pentru ca avem nevoie de societatea civila pentru a ne dezvolta. Donati pentru infiintarea Fundatiei Comunitare Bucovina!

Alerg la proba de semimaraton a Maratonului OSF Bucovina, primul eveniment sportiv organizat de grupul de initiativa FC Bucovina.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

OSF START BUCOVINA 2019, semimaratonul faptelor bune aflat la prima ediție, se află sub egida OSF Global Services, GI Fundația Comunitară Bucovina și Asociația Help and Advice. Duminică, 30 iunie, in Suceava, OSF START BUCOVINA te provoacă la o cursă urbană în care nu doar că alergi pentru rezultate personale, ci poți pune umărul la cauza noastră din acest an: tinerii sportivi talen

 

5 Donații

Succes mâine!
29 Jun 2019
Te miști foarte bine pentru vârsta ta!
27 Jun 2019
Succes!
27 Jun 2019

Anonymous

30 RON
21 Jun 2019

Anonymous

75 RON
13 Jun 2019