Imi donez ziua de nastere

 

Magda Horodnic Asociația Comunitara Bucovina

44.375% Complete
355 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
5
Donații

 

Iubesc Bucovina si locul in care m-am nascut. Am plecat din tara in urma cu 5 ani, insa acum, mai mult ca niciodata, apreziez locurile in care am copilarit, in care am crescut si ma intorc cu drag si dor acasa.
In orasul in care sunt acum, Oslo, vad ce inseamna o comunitate unita si ce se poate realiza atunci cand oamenii isi unesc fortele. Vreau acest lucru si pentru comunitatea care m-a crescut. Vreau un viitor mai bun pentru Bucovina.
Astfel, imi donez ziua de nastere! Imi doresc ca cei care se gandesc la mine in aceasta zi minuntata sa se gandeasca la cei care au cu adevarat nevoie si care s-ar bucura mult mai mult de cadouri. As vrea sa va rog ca banii pe care i-ati fi cheltuit pentru un cadou sau un buchet de flori pentru mine sa ii donati oamenilor de la Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Bucovina. Unde's doi sau mai multi puterea creste! Iar acest Grup vrea ca Bucovina sa fie puternica si sa ofere un acasa mai bun tuturor oamenilor. Un acasa mai unit, care sa-i faca pe prietenii si familiile noastre sa revina in Bucovina.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Magda❤️
22 Nov 2018

Raymond

75 RON
19 Nov 2018

Constantin Coca

150 RON
Si eu sunt din Bucovina,si ma simt mândru ca vin din acel colț de rai! La mulți ani Magda!
19 Nov 2018

Stefy

50 RON
Hai sa fim mai buni! La multi ani Magduz!
19 Nov 2018
La mulți ani, Măgduța!
19 Nov 2018