Imi donez ziua de nastere

 

Catalin Maximiuc Asociația Comunitara Bucovina

40.5% Complete
405 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Pe 7 decembrie e ziua mea si anul asta mi-aș dori ca fiecare “La mulți ani!” să aibă și mai multă însemnătate. Îmi fac ziua de naștere cadou. Rugămintea mea e să donați orice sumă cât de mică pentru proiectul Fundației Comunitare Bucovina. Dar din dar: cadourile voastre pentru mine vor fi cadoul meu pentru înființarea unei fundații pentru comunitatea noastră. Oamenii din spatele acestui grup de inițiativă și-au propus să protejeze locul pe care eu încă îl numesc ACASA și să îi ajute pe cei vulnerabili, să promoveze Bucovina și să contribuie la dezvoltarea ei. Așadar, anul acesta, vreau să îmi petrec ziua în sânul Bucovinei, amintindu-mi de copilăria petrecută ACASĂ și gândindu-mă cât de multe ar putea fi îmbunătățite.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Catalin Maximiuc

75 RON
10 Dec 2018
Felicitari pentru alegere si multi ani frumosi!
06 Dec 2018
Succes in minunatul demers ! La multi ani !
05 Dec 2018

Impreuna pentru Bucovina

150 RON
05 Dec 2018
05 Dec 2018