Urma mea neștiuta de bunătate

 

Matei Ignatescu Asociația Comunitara Bucovina

37.5% Complete
375 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Începând de anul acesta, am hotărât că vreau să fac niște schimbări, vreau să ajut niște oameni care știu că fac treabă și, mai ales, o fac pt comunitate.

În caz că nu mă cunoști, trebuie să-ți spun ca niciodată nu imi voi asocia imaginea cu un proiect în care nu cred. Așa că, după cum spuneam, pune și tu o cărămidă la formarea acestei asociații.

Împreună cred că putem să fim mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

25 RON
28 May 2019

Anonymous

50 RON
16 May 2019

Anonymous

300 RON
16 May 2019