Sustine boxul sucevean

 

Andu Vornicu Asociația Comunitara Bucovina

42.4% Complete
1,060 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
6
Donații

Una din problemele cu care ne confruntam este lipsa unui mijloc de transport pentru deplasarile in cantonamente si la competitii. Pe 30 iunie alerg la OSF Start Bucovina pentru achizitionarea unei masini pentru campionii Sucevei!

Chiar si o suma mica de care te poti lipsi ne ajuta sa ne atingem obiectivul.

Doneaza pentru a sustine boxul sucevean!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

Andu.... este acel profesor-părinte-salvator pentru câteva generații de sportivi, este un generator de schimbare și o adevărată inspirație. Prin clubul sau de box, domnul profesor Andu nu doar antrenează un grup de tineri, mulți dintre ei provenind și din medii defavorizate, ci oferă un exemplu de implicare în dezvoltarea comunitară pe care îl dorim cu toții. Una din nevoile lor este o masina pentru deplasrile din tara. 

OSF START BUCOVINA 2019, semimaratonul faptelor bune aflat la prima ediție, se află sub egida OSF Global Services, GI Fundația Comunitară Bucovina și Asociația Help and Advice. Duminică, 30 iunie, in Suceava, OSF START BUCOVINA te provoacă la o cursă urbană în care nu doar că alergi pentru rezultate personale, ci poți pune umărul la cauza noastră din acest an: tinerii sportivi talen

 

6 Donații

150 RON
Andu....mult noroc!
15 Jun 2019
15 Jun 2019

Elena Mititiuc

150 RON
Mult succes maestre!
15 Jun 2019
Robert e foarte mândru ca face parte din echipa dv Succes în continuare
15 Jun 2019
14 Jun 2019
Mult succes Andu!
14 Jun 2019