Alerg pentru copiii care nu au acces la scoala!

 

Vasile Gafiuc Asociația Comunitara Bucovina

10% Complete
300 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
2
Donații

EU sunt Sasha Gafiuc am 8 ani si merg la scoala in clasa a II-a dar multi copii de varsta mea nu au acces la scoala din cauza saraciei. Eu, cu ajutorul vostru pot sa-i ajut si impreuna cu tatal meu Vasi vom alerga la maraton sa strangem bani pentru ghiozdane, haine si adidasi. 50 lei = un ghiozdan cu caiete si stilou, 100 lei = o pereche de adidasi, 150 lei = o uniforma.

Si voi puteti sa  sprijiniti copiii sa mearga la scoala donand orice suma pentru fondul de burse al FCB.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

OSF START BUCOVINA 2019, semimaratonul faptelor bune aflat la prima ediție, se află sub egida OSF Global Services, GI Fundația Comunitară Bucovina și Asociația Help and Advice. Duminică, 30 iunie, in Suceava, OSF START BUCOVINA te provoacă la o cursă urbană în care nu doar că alergi pentru rezultate personale, ci poți pune umărul la cauza noastră din acest an: tinerii sportivi talen

 

2 Donații

22 Jun 2019
150 RON
22 Jun 2019