Imi donez ziua de nastere

 

Ruxandra Lazariuc Asociația Comunitara Bucovina

94.5% Complete
945 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Salut! Ma cunosti personal sau doar virtual, ar trebui sa stii ca pe la Suceava se intampla lucruri faine si ca tinerii de pe aici lupta pentru ăia micii de vin din urmă și care ne vor da pensiile. Empatie, spirit civic si implicare. Astea vrem sa fie cuvintele care sa ghideze generatiile care vin din urma.

Asadar, florile se ofilesc și locul lor e în natură oricum, dar educația poate înflori și este singura noastră șansă pentru o lume mai bună. Îmi plac cadourile, dar fără să fiu ipocrită, nu știu să le accept. Mă fâstâcesc, mă înroșesc și alte reacții neurovegetative J De asta, îmi place să dăruiesc oamenilor posibilitatea de a reflecta mai mult la ceea ce vor de la viitorul lor, la cât de multe lucruri se referă schimbarea.

Cea mai mare satisfacție este atunci când dăruiesc. Și ce îmi doresc cel mai mult este să văd schimbare și evoluție în jurul meu . Pentru generațiile din urmă, pentru cei pe care îi vedem atât de diferiți dar care cu armele potrivite pot schimba lumea, îmi donez ziua pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina, pentru crearea unor fonduri ce vor fi redirectionate catre comunitate, cel mai important fiind Fondul Ajuta un copil sa mearga la scoala!, deoarece rata abandonului școlar in judetul nostru este de 23,7% și impreuna cu TINE, noi putem schimba acest procent!

Multumesc in avans pentru orice donatie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Carmen F.

110 RON
Inspiratie si Actiune! La Multi Ani!
05 Jul 2019
105 RON
05 Jul 2019
05 Jul 2019

Anonymous

75 RON
05 Jul 2019
75 RON
HappY BirtThDay RuXy puXy!!!
05 Jul 2019

Petru V G

75 RON
La multi ani frumosi!
04 Jul 2019
La mulți ani, Ruxi Puxi!!
04 Jul 2019
La mulți ani, fată frumoasă cu suflet mare și bun! Mi-aș dori ca toți tinerii care conștientizează cât de importată este implicarea lor în comunitate, să viseze, să îndrăznească și să clădească un viitor mai bun...pentru ei înșiși, pentru viitorul acestei țări. Ești un exemplu de implicare și de dăruire, continuă și bucură-te de modul în care visurile tale încep să capete contur. La mulți ani, Rux!
02 Jul 2019