O masina pentru fabrică de talente a profului Andu

Disciplină ce călăuzește sportul este de multe ori cea care schimbă destine și trage din ghearele delincvenței și actelor antisociale, tineri ce pot fi șlefuiti mai mult și mai frumos decât un diamant.

Andu.... este acel profesor-părinte-salvator pentru câteva generații de sportivi, este un generator de schimbare și o adevărată inspirație. Prin clubul sau de box, domnul profesor Andu nu doar antrenează un grup de tineri, mulți dintre ei provenind și din medii defavorizate, ci oferă un exemplu de implicare în dezvoltarea comunitară pe care îl dorim cu toții. Andu a început în 2012 dupa moartea regretatului Doru Iftime si a obținut rezultate impresionante printre care amintim: peste 60 de medalii, 2018 - 17 medalii la campionatele organizate de FRB, 5 campioni naționali, prezentă la loturile naționale la fiecare categorie de vârstă. În 2019 medalie de argint la Campionatului European de Box Juniori.

Susține și tu acești tineri și visul lor de a atinge culmile unei cariere sportive de succes! Ajută-i să cumpere o mașină pentru deplasările sportivilor la concursuri și cantonamente!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

6

Suma:

1,060 RON

Evenimente fundraising

30 Jun 2019

OSF START BUCOVINA ~ 2019

In beneficiul: O masina pentru fabrică de talente a profului Andu

OSF START BUCOVINA 2019, semimaratonul faptelor bune aflat la prima ediție, se află sub egida OSF Global Services, GI Fundația Comunitară Bucovina și Asociația Help and Advice.

1,060 RON

Suma:

1

Galantomi:
6 Donatii

Pagini fundraising

Sustine boxul sucevean

Una din problemele cu care ne confruntam este lipsa unui mijloc de transport pentru deplasarile in cantonamente si la competitii. Pe 30 iunie alerg la

2,500 RON Target
1,060 RON Suma
6 Donatii
42.4% Complete