Asociația Comunitara Bucovina

Asociația Comunitara Bucovina

Nicoleta Daneliuc

7
Donații
590 RON
Sumă

7 Donații

Via: Ruxandra Lazariuc

La mulți ani, fată frumoasă cu suflet mare și bun! Mi-aș dori ca toți tinerii care conștientizează cât de importată este implicarea lor în comunitate, să viseze, să îndrăznească și să clădească un viitor mai bun...pentru ei înșiși, pentru viitorul acestei țări. Ești un exemplu de implicare și de dăruire, continuă și bucură-te de modul în care visurile tale încep să capete contur. La mulți ani, Rux!
02 Jul 2019

Via: Vasile Gafiuc

La mulți ani, Vasi! Să te bucuri de cei dragi, să fii sănătos și să realizezi tot ceea ce ți-ai propus să faci...dar și ceea ce mai propunem și noi, ceilalțim deoarece....munca în echipă face minuni! Fundația Comunitară Bucovina...are nevoie de ”nași” pentru a se naște iar tu ești unul dintre ei! La mulți ani!
06 Mar 2019

Via: Stefana Alexandra Racila

La mulți ani, draga mea...și mii de mulțumiri pentru implicare!
19 Dec 2018

Via: Vasile Bolohan

Felicitări, Bolohan Vasile! Și mulțumiri pentru faptul că ai fost unul dintre minunații oameni care au donat pentru a pune umărul la înființarea Fundației Comunitare Bucovina! Faptul că ai ales să îți donezi ziua de naștere în acest scop, este pentru noi o onoare și un exemplu pentru toți sucevenii! Mulțumim!
10 Dec 2018

Via: Radu Alexa

La mulți ani, unui Om al cărui exemplu ne insuflă tuturor, puterea de a merge mai departe! Mulțumim Radu Alexa!
27 Nov 2018

Via: Nicoleta Daneliuc

La mulți ani!
23 Nov 2018