Bicicleta de fapte bune a lui Radu

Radu este colegul nostru de “implicare civică” și un membru foarte devotat și inspirațional al grupului. Radu este o persoană foarte abilitată și implicată deși un certificat spune că el este o persoană cu dizabilități.

Prin Organizația pe care Radu o reprezintă, Asociația Help and Advice, Radu este o voce a persoanelor cu dizabilități și un adevărat lobby-ist prin proiectele desfășurate pentru acestea. Radu participa la maratoane internaționale și de anul acesta este decis să participe și la evenimente de ciclism tocmai pentru a milita și pentru a reprezenta persoanele cu dizabilități.

Pentru a face posibil acest lucru, Radu are nevoie de un handbike cu o valoare aproximativă de 1000 de euro. Așadar, sprijină-l în continuare pe Radu să facă fapte bune, care aduce un plus de ajutor valoros pentru persoanele cu dizabilități, ajutându-l să își achiziționeze un handbike!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

5

Suma:

705 RON

Evenimente fundraising

30 Jun 2019

OSF START BUCOVINA ~ 2019

In beneficiul: Bicicleta de fapte bune a lui Radu

OSF START BUCOVINA 2019, semimaratonul faptelor bune aflat la prima ediție, se află sub egida OSF Global Services, GI Fundația Comunitară Bucovina și Asociația Help and Advice.

705 RON

Suma:

1

Galantomi:
5 Donatii

Pagini fundraising

Alerg pentru cei care nu pot sa o faca!

Pana sa devin o persoana cu dizabilitati, imi era mult mai greu sa empatizez cu problemele acestei categorii atat de defavorizate. Am decis sa lupt si

5,000 RON Target
705 RON Suma
5 Donatii
14.1% Complete