Alerg pentru cei care nu pot sa o faca!

 

Radu Alexa Asociația Comunitara Bucovina

14.1% Complete
705 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
5
Donații

Pana sa devin o persoana cu dizabilitati, imi era mult mai greu sa empatizez cu problemele acestei categorii atat de defavorizate.

Am decis sa lupt si sa devin o voce pentru acele persoane care nu pot sa o faca. Am deja 3 maratoane internationale la activ si de anul viitor doresc sa fiu un reprezentant la maratoanele nationale si internationale a persoanelor cu dizabilitati prin achizitionarea unui handbike care sa imi permita acest lucru.

Fii parte din viata persoanelor cu dizabilitati si sprijina-ma!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

Radu este colegul nostru de “implicare civică” și un membru foarte devotat și inspirațional al grupului. Radu este o persoană foarte abilitată și implicată deși un certificat spune că el este o persoană cu dizabilități.

OSF START BUCOVINA 2019, semimaratonul faptelor bune aflat la prima ediție, se află sub egida OSF Global Services, GI Fundația Comunitară Bucovina și Asociația Help and Advice. Duminică, 30 iunie, in Suceava, OSF START BUCOVINA te provoacă la o cursă urbană în care nu doar că alergi pentru rezultate personale, ci poți pune umărul la cauza noastră din acest an: tinerii sportivi talen

 

5 Donații

Te salut cu drag, Răducule!
02 Jul 2019

Anonymous

30 RON
succes in ceea ce vrei sa faci!
29 Jun 2019
ALATURI DE TINE ...UN PAS SI DE LA MINE!
21 Jun 2019
Mult succes Radu! Toate visurile tale se pot implini daca ai curajul sa le urmezi! Îmbrățișări >:D<
21 Jun 2019
21 Jun 2019